dijous, 23 de juliol del 2009

El papa hauria de dir a Berlusconi: "Silvio, utilitza preservatiu"

"No sóc un sant", va dir ahir Silvio Berlusconi referint-se a les seves aventures sexuals, esbombades aquestes últimes setmanes per la premsa italiana. Tot i això, el president italià manté un índex de popularitat de gairebé el 50% (potser són tots els homes, encantats de la vida amb un president campió... no, això era broma, eh?).

Sembla, doncs, que Berlusconi accepta les històries que s'expliquen d'ell, una de les quals és que sol exigir a les prostitutes follar sense preservatiu. Si la meuca contractada no ho accepta, se'n busca una altra: sempre n'hi haurà alguna disposada a fer content l'amo d'Itàlia, que segur que paga bé. Que és un tita fresca, vaja, un irresponsable, sembla que no ho pot evitar (són casos d'aquells que només s'arreglen amb unes bones tisores... una altra broma feminista).

Doncs justament en aquests casos està molt indicat el preservatiu. Potser li ho podria dir el mateix papa (en privat): "Escolta, Silvio, ja es veu que no te'n pots estar. Almenys, no contribueixis a escampar malalties lletges. Si no pots impedir les teves pulsions, posa't preservatiu". Dic el papa perquè em sembla molt difícil que una cosa d'aquestes la pugui dir a Berlusconi un dels seus subordinats, encara que sigui ministre de salut. I el papa deu ser una de les poques persones no subordinades a Berlusconi en tot el país.

És molt diferent això a escampar en general "la necessitat" del preservatiu. Si ho dius en general, tractes tothom com a irresponsable i contribueixes a banalitzar el sexe. Si ho dius a un irresponsable, a ell personalment, fas un servei a la salut pública.

Benet XVI i els condons
Més sobre el papa i els preservatius
Més sobre l’Àfrica, el papa i els preservatius
Fins i tot els teòlegs més progres donen suport al papa sobre els preservatius

-----